Dit is wat mannen belangrijk bij een vrouw vinden

Vrouwen begrijpen mannen soms niet en andersom ook niet altijd. Het is soms moeilijk, om overeenstemming tussen beide geslachten te vinden. Mannen en vrouwen zijn op bepaalde vlakken namelijk totaal verschillend. In dit artikel lees je wat mannen belangrijk bij een vrouw vinden en hoe ze als een blok voor je vallen.

De zelfverzekerde vrouw

Niets is zo onaantrekkelijk, als een vrouw die met zichzelf in de knoei zit. Mannen houden niet van vrouwen die continue aan het klagen zijn. Denk aan hun gewicht, hoe ze eruit zien en of hij haar nog wel aantrekkelijk vindt. Een man voelt zich tot een krachtige vrouw aangetrokken, die zeker van zichzelf is. Ze houden van zelfstandige vrouwen, zonder teveel bagage.

De zelfstandige vrouw

Mannen vinden het fijn, als een vrouw een onafhankelijk leven leidt. Op deze manier kan de man ook zijn eigen leven hebben, zonder dat zijn vriendin continue aan hem hangt. Niets is zo een afknapper als een vrouw, die continue bij haar man wil zijn en hem niet vrij laat. Deze vrouwen kunnen zelfstandig zaken ondernemen en goede gesprekken met hun partner hebben.

De ambitieuze vrouw

Vrouwen met ambitie en die weten wat ze willen, hebben een sterke aantrekkingskracht op het andere geslacht. Mannen zijn ware fans van “powervrouwen” en aanbidden zo een vrouw. Daarnaast willen ze hun vrouw graag steunen, in alles wat ze onderneemt.

Dames met humor

Mannen zijn vaak gek op humor. Dit is meestal ook iets, wat bij hun toekomstige partner niet mag ontbreken. Mannen die met een vrouw kunnen lachen, voelen zich vaak ontspannen. Daarnaast is een vrouw humor ook een echt “maatje” voor een man.

De speelse en uitdagende vrouw

Speelse vrouwen zijn meestal vlot en leuk voor een man. Deze vrouw onderneemt graag activiteiten met haar partner. Daarnaast zit de speelse vrouw vol humor en kan ze de mafste grapjes waarderen.

De gevoelige vrouw

Mannen vinden het fijn, als een vrouw ook echt vrouwelijk is. Het is prettig als een vrouw empathie heeft en mee kan voelen. De gevoelige vrouw steunt haar partner door weer en wind. Gevoelige vrouwen zijn meestal zorgzaam. Mannen waarderen dat en voelen zich veilig bij deze vrouwen. Een tikkeltje stoer zijn, is niet erg. Wel is het fijn, om jezelf ook wat kwetsbaarder op te stellen.

Een vrouw met begrip

Mannen houden van vrouwen die hen begrijpen. Ze willen steun van een vrouw ontvangen, als ze door een lastige periode gaan. Een begripvolle vrouw voelt met haar partner mee. Ze kan zich in de situatie van de man verplaatsen. Vrouwen die goed kunnen luisteren, vinden mannen ook aantrekkelijk.

De ietwat gereserveerde vrouw

Mannen zijn echte jagers. Ze krijgen het benauwd van vrouwen, die te snel willen en te opdringerig zijn. Een vrouw hoeft niet gelijk toe te happen en mag zich best wel een beetje afstandelijk opstellen. Toon natuurlijk wel interesse in je date, alleen niet “too much”. Wees vooral vrolijk en wees gewoon jezelf. Dat vinden de heren het belangrijkst.