Verras je man met deze originele cadeaus

 Verras je man met deze originele cadeaus

Cadeaus kopen voor je man of vriend is soms nog een hele opgave. Want wat geef je nu eigenlijk cadeau? Je wilt graag een origineel cadeau geven en een keer afstappen van standaard cadeaus zoals sokken, zijn favoriete parfum of een paar nieuwe schoenen. Wij hebben drie tips voor jou verzameld waarmee jij gegarandeerd indruk zult maken. We kijken dit keer niet naar materiële cadeaus, maar naar ervaringen. Want originele cadeaus in de vorm van een activiteit zijn er genoeg, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Dat onderzoek hoef jij niet meer te doen, want dat hebben wij voor jou gedaan. Lees je mee?

1. Geef een citytrip cadeau 

Reizen is één van die leukste activiteiten die je samen als stel kunt ondernemen. Op een reis leer je elkaar echt goed kennen en kun je samen even genieten van een hele andere omgeving. Je kunt verschillende restaurantjes en barretjes uitproberen, genieten van lokale specialiteiten en musea bezoeken. Een stedentrip cadeau geven is niet alleen een leuk cadeau voor hem, maar stiekem ook voor jou. Het is een cadeau voor jullie samen, een win-winsituatie dus.

Het hoeft allemaal ook helemaal niet zo duur. Als je een beperkter budget hebt, kun je ook heel leuk op stedentrip in eigen land. Er zijn genoeg Belgische steden die een bezoekje meer dan waard zijn. Heb je een iets ruimer budget kun je ook de noorderburen opzoeken. Wist je dat een treinkaartje naar Nederland niet eens zo duur is? En een busreis met de Flixbus is al helemaal goedkoop. Er zijn genoeg leuke dealtjes waar je gebruik van kunt maken. Heb je een wat ruimer budget? Vanaf Zaventem vlieg je met Ryanair voor nog geen € 30,- heen en weer naar Dublin of  Rome, op voorwaarde dat je op tijd boekt. Boek een toffe Airbnb er bij en voilà, je hebt een super tof en origineel cadeau waar je samen flink van kunt genieten.

2. Neem hem mee naar een concert of stand-up comedy show

Is je man fan van een stand-upcomedian of heeft hij een favoriete band? Snuffel dan eens rond op het internet om te zien of er binnenkort optredens zijn waar je samen naar toe kunt gaan. Ga voor het optreden of de voorstelling ook nog samen uit eten en je hebt direct een super leuke avond. Wellicht ga je vaker samen naar optredens, maar dan gaat het in overleg. Op deze manier, door jouw man te verrassen met kaartjes voor iets wat hij echt leuk vindt, kan je hem een heel leuk en spontaan cadeau geven.

3. Samen snorkelen

© Pexels.com

Als je aan snorkelen denkt, denk je waarschijnlijk aan tropische stranden met ontzettend mooie stranden waar je de onderwaterwereld kunt ontdekken. Helaas hebben we niet elke dag die mogelijkheid, maar dat geeft niet. Je kunt in Limburg namelijk ook prima snorkelen. Dit doe je bij Todi. Todi is een faciliteit waar je veel onderwatersporten kunt beoefenen en uitvoeren. Onder andere duiken en snorkelen. Heb je nog helemaal geen ervaring en wil je eerst wat lessen volgen, dan kan dat bij de Todi Academy. Wil je het enkel op snorkelen houden, een snorkel activiteit duurt gemiddeld twee uur en je kunt deze per dertig minuten verlengen. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Snorkelen bij Todi is een leuke activiteit om samen te ondernemen en een top cadeau om te geven aan je avontuurlijke partner!